fbpx

Over De Kave

Klassiekers

Vlaamse klassieke gerechten

De Vlaamse keuken heeft een stevige eigen traditie met verse, lokale ingrediënten. Bereidingen doorgegeven van generatie op generatie. We geven ze in De Kave opnieuw de aandacht die ze verdienen.

Tot in de kleinste details: vlees van Dierendonck, een lekkere koffie, lokaal fruit bij de ijscoupes en/of wafels,...

Leuk om te weten: op woensdag is het tapas- en steengrilldag!

Gezellig tafelen

Zoek een hoek

Voor elk moment van de dag en bij elk weertype vind je een geschikt plaatsje in De Kave. De robuuste bar neemt een prominente plaats in. Samen met de hoge tafel de ideale plaats voor afterwork of aperitief. Achteraan is de rustige eethoek waar je lekker kan eten en bijpraten met het hele gezelschap.

Buiten is ons terras een voltreffer bij mooi weer. En als het frisser wordt, zorgen we daar voor extra warmte.
de kave brasserie zedelgem in een warme sfeer

eetcafé - zedelgem

Volop leven in seizoenen

De Kave leeft volgens de seizoenen. We passen onze kaart regelmatig aan om in te spelen op een vers marktaanbod. Bij elk bezoek ontdek je bij ons wel een nieuwe suggestie. Van gebak bij de koffie over het fruit in de cocktails en mocktails tot de amuses-gueules. Allemaal geïnspireerd door verse ingrediënten.

Menu

over ons

Babs & Koen

Met De Kave kiezen Babs en Koen voor een nieuwe richting in hun leven. Gastvrijheid, sociaal contact en de beste service leveren, stond altijd al voorop. Dat trekken ze nu door in de horeca met hun eigen zaak.

In hun vrije tijd komen ze tot rust in de Ardennen. Die gemoedelijke sfeer met een open huis en liefde voor de keuken brengen ze nu in eetcafé De Kave in Zedelgem.

een hap uit

ons menu


voorgerechten
hoofdgerechten
desserts